Pécs, Teréz utca 4. Tel.:72/518-860 e-mail: aranykacsa@t-online.hu
Nyitva tartás H: Zárva K-Cs: 1130 - 2200 P-Sz: 1130 - 2400 V: 1130 - 1630    
Borvacsora
Borvacsora a négy évszak jegyében

Köszöntő fogás: 

Lazacfagylalt kaviárral, sózott,
karamellízált citrommal (780 Ft/fő)                                     
 
Törley Rosé pezsgő (2.680/0,75 ü.)
Előétel:

Fügelekvárral töltött kacsamáj krém (1.940 Ft/fő)              

Pécsi Cirfandli édes (3.450 Ft/0,5 ü.)
Ebner Pince - 2009
Leves:                                                                      

Tárkonyos zúzaleves burgonyagombóccal (860 Ft/fő)        

Szekszárdi Viognier (2.990 Ft/0,75 ü.)
Heimann Pince – 2009
Főétel:                                                                                  

Vaddisznó bélszín Szt. Hubertus módra 3.420 Ft/fő - 
(Hubertuszos barnamártás, erdei gombával)                        

Vill. Ördögárok Merlot(9.660 Ft/0,75 ü.)
Günzer Tamás – 2007

Köret:
Pirított karalábé és burgonyapüré 450 Ft / fő            
Desszert:
Vargabéles őszibarackos vaníliamártással 840 Ft / fő

Baglashegyi Semmilon – 2001 (4.950 Ft/0,5 ü.)

  Borvacsorák, fine dining étkezések lebonyolítását egyedi megrendelés alapján is vállaljuk!

A mai napi menü

A híres Zsolnay terem

image Az imázs az maga az ember! A hírnév az maga a hely! Az 1800-as évek hangulatát idéző családias miliőt árasztó Zsolnay terem egyedi eozin mázas díszítőelemeivel és a díszkúttal a város reprezentatív étkezéseinek a vendégtere.

A Dakk klub

image Az étterem emeletén lévő kávézó, kerthelyiség igazi tánc-, buli- és rendezvényhelyszín.