Pécs, Teréz utca 4. Tel.:72/518-860 e-mail: aranykacsa@t-online.hu
Nyitva tartás H: Zárva K: 1130 - 1630 SZ-CS: 1130 - 2200 P-SZ: 1130 - 2400 V: 1130 - 1630    
Bortrezor

A teljes méretű hirdetés megtekintéséhez kattintson a képre!Az étterem most lehetőséget kínál a város meghatározó intézményei és vállalkozásai számára, hogy saját borukat az étterem Vináriumában található bortrezorban helyezzék el. A bortrezor nyitás lehetőségét az üzletben étkező VIP vendégeink, törzsvendégeink részére ingyen biztosítjuk.

A trezor tulajdonosok részére a saját boruk kóstolása ingyenes, ha azt éttermi szolgáltatás (vacsora vagy ebéd) igénybevétele követi. Amennyiben nem, akkor alkalmanként 1000 Ft / palack, szervírozási díjat számolunk fel.

A trezorba csak beszállítási bizonylattal lehet bort elhelyezni. A bortrezor készletéhez csak a tulajdonos, vagy az Ő által írásban megjelölt személyek juthatnak hozzá. A bortrezor nem nyilvános, látogatását minden esetben előre be kell jelenteni.

A borkóstolások helyszínét a tulajdonos határozza meg, a Vinárium befogadóképessége 20 fő, a Zsolnay teremé 30 fő, az emeleti DAKK teremé 100 fő. A borkóstoláshoz igény esetén biztosítunk sommeliert is.

10 fő felett a trezorban található borokhoz illő, - az évszak alapanyagait felhasználva - egyedi menüsorokat is összeállítunk.

A bortrezor és az üzlet termei megtekinthetők a honlapunkon (www.aranykacsa.hu).

A bortrezor tulajdonosokat meghívjuk borgasztronómiai rendezvényeinkre, hogy az ott bemutatott borokból gazdagíthassák a trezorjuk készletét

A bortrezorban jelenleg nincs kiadó hely!

A mai napi menü

A híres Zsolnay terem

image Az imázs az maga az ember! A hírnév az maga a hely! Az 1800-as évek hangulatát idéző családias miliőt árasztó Zsolnay terem egyedi eozin mázas díszítőelemeivel és a díszkúttal a város reprezentatív étkezéseinek a vendégtere.

A Dakk klub

image Az étterem emeletén lévő kávézó, kerthelyiség igazi tánc-, buli- és rendezvényhelyszín.